מחקר חובק עולם חושף כי אף על פי שאין ספק כי צריכת משקאות עתירי סוכר מעודדת סוכרת ומחלות לב, חשוב להבין גם את הדפוסים המשתנים שלה ממדינה למדינה ובתוך כל מדינה
ניתוח כימי של עצמות בני אדם מלפני עשרות אלפי שנים מראה שהם אכלו בשר בכמות גדולה ולא סבירה. במאמר חדש, מציעים חוקרים שההסבר לכך הוא אכילה של בשר רקוב ומלא רימות
האם אכילת בשר “הפכה אותנו לבני אדם” ואיפשרה את התפתחות המוח הגדול שלנו? ומי היו הראשונים להכניס את הבשר לתפריט? הסיפור האבולוציוני של צריכת הבשר כולל שאלות רבות שעדיין לא נענו