ראשי לקרוא ולצפות ניסויים עמוד 2
פרחים רבים מכילים דוגמאות מרהיבות אך סמויות מן העין. יצאנו לגלות אותן, ולהסביר למה הן נמצאות שם
בניסוי טעים במיוחד, נכניס לתערובת הביצים בועות אוויר – וניצור חביתה מנופחת
אנחנו לא באמת מצליחים לזהות נכונה פנים ותווי פנים כשהם הפוכים, גם אם נדמה לנו שכן
איך לצבוע ביצים בשלל צבעים מרהיבים ובטוחים למאכל
לא תאמינו כמה קטן בהיקפו הזיכרון שלנו לטווח קצר
איך להכין מסוכריות פשוטות – סוכריות ועוגיות יפהפיות?
איך לגרום לתולעי גומי לנוע ולרקוד כאילו נסכו בהם חיים
קבלו מתכון מגניב ליצירת פנקייק מיוחד – שנראה ממש כמו ספגטי, אבל אוורירי ומתוק
בעזרת הניסוי הזה יוכלו להיות לכם שני אפים – או לפחות תרגישו כאילו יש לכם שניים
בחורף,שמשת הרכב מצופה בשכבת מים שחוסמת את הראות. יצאנו לבדוק מה ניתן לעשות בנושא
אוהבות לשחק בסליים? אוהבים לזלול שוקולד? זה הניסוי המושלם בשבילכם!
לחם הוא אחד המאכלים הבסיסיים ביותר. בואו להכין אותו בשיטה מיוחדת – בעזרת שקית
בניסוי הזה נלמד להכין סוכריות גומי מג’לטין, מים ודבש – ונגלה איך מוצק יכול להישאר גם קצת נוזל
אם אתם חושבים שאתם מזהים צבעים – תחשבו שוב!
בעזרת כרוב אדום (או סגול) אפשר להכין אטריות צבעוניות, וגם ללמוד קצת בדרך
מהו הרכיב הנוסף הדרוש ליצירת ענן בנוסף לאדי מים ומקור קור?
לא כל החיידקים גורמים מחלות: יש כאלו שאפשר להיעזר בהם כדי להכין מוצרי מזון
התבוננות בציור הזה מתעתעת בחוש הראייה שלנו
איך אפשר לגרום למוח שלנו להמציא זיכרונות של דברים שלא באמת קרו?
איך מכינים סורבה קר וטעים, ומה הקשר של זה למצבי צבירה?
פשוט להכנה, מורכב להסבר, ובעיקר טעים מאוד: הכימיה המיוחדת של קפה דלגונה אוורירי ומוקצף
איך להכין בקלות מדבקות חצי שקופות מכל תמונה שרוצים
למה לקנות בסופר, כשאפשר להכין גבינת קוטג’ טרייה וטעימה בקלות רבה במטבח הביתי?
איך להכין מנורת לבה ביתית עם פפריקה, שמן ומלח