מדעני מכון ויצמן גילו כי תגובת הגוף לאכילת לחם משתנה מאדם לאדם ככל הנראה בשל הרכב חיידקי מעיים שונה
בסרטון זה מוצג ניסוי המלמד אותנו כמה זמן קרם הגנה עמיד במים, וכיצד חשוב לנהוג כדי להיות חכמים בשמש.
הצטרפו להרפתקת טעימה במטבח! נדגים כיצד מלפפונים “מתחפשים” לחמוצים, ואז תגלו באיזו תמיסה חיידקים הופכים ירק פריך למאכל חמוץ ומתובל.
בסרטון זה נלמד למה שוכני המדבר לובשים צבעים כהים, למה חשוב למרוח קרם הגנה, מפני איזו קרינה היא מגינה, ומה הנזקים שעלולים לקרות לאלו שנחשפים לשמש ללא הגנה.