ראשי » לקרוא ולצפות » יש מקום לספק
צריכת תוספי תזונה היא נפוצה למדי, אך לא כולם מיטיבים עם הבריאות. חלקם אפילו עלולים לפגוע בה, גם אם הם מתהדרים בתואר “טבעיים”
תשעה מתוך עשרה אנשים שתויגו כאלרגיים לפניצילין למעשה יכולים להשתמש בו בבטחה. מדוע הגדרות שגויות כאלה נפוצות כל כך, ומה אפשר לעשות?
חקר חדש מצא קשר בין תזונה טבעונית לבין תהליך שמשמש להערכת הגיל הביולוגי. האם זהו “מעיין הנעורים”?
ההחלטה של ארגון הבריאות העולמי לסווג טלק כחומר שיש חשד סביר שהוא מסרטן מעוררת מחלוקת. איך קובע הארגון אם חומרים שונים עלולים לגרום לסרטן?
מחקר חדש מצא שגברים לא הפגינו משיכה מיוחדת לריח הגוף של נשים בזמן הביוץ שלהן – בניגוד למה שנטען עד כה
למרות ראיות מוצקות להעברת חומרי מזון בין עצים ביער, בדיקה חוזרת של המחקרים בתחום מטילה ספק בהשערה שהתהליך כולו מתבצע דרך רשת עצומה של קורי פטריות
הדרך שבה השיטה המדעית מפריכה תפיסות שגויות היא נושא לוח השנה החדש שלנו
התרעה על תכנים טעונים לא מועילה לרוב האנשים, והיא אף עלולה לעורר בעצמה לחץ וחרדה
גרגירי אורז עם תאי בקר מוצגים כמזון חדשני, זול ומזין, אבל לא בטוח שההישג גדול כפי שהוא מוצג
ארגון הבריאות העולמי המליץ לא לצרוך בממתיקים מלאכותיים. מחקרים מעלים תהיות בקשר לכך
מה בין משל “הצפרדע המתבשלת” ובין ההתנהגות האמיתית של צפרדעים? ומה אפשר ללמוד ממנו עלינו בני האדם?
האם הלהיט האחרון בתחום הפעילות הגופנית והבריאות – רחצה במי קרח – מועיל לבריאות? אשד לין